• Eastwood Tigers basketbalkamp 2024

  Ter afsluiting van het basketbalseizoen mochten de kinderen van Basketbalvereniging Eastwood Tigers dit jaar op Basketbalkamp.
  Het zomerkamp werd geopend met een 3 x 3 basketbaltoernooi op het terrein van VVO in Oosterhout. Verdeeld over twee poules met ieder vier teams werd met veel passie en inzet gestreden om de eeuwige roem.

  Alle kinderen lieten zich van hun sportiefste kant zien en dat leverde bovenal fraaie beelden op. (zie ook de foto’s)
  Na afloop van het toernooi ontvingen alle 42 deelnemers natuurlijk een welverdiende medaille als aandenken aan een memorabel out-door basketbaltoernooi.

  In de middag verplaatste het gezelschap zich naar het Scouting-terrein in Raamsdonkveer, waarmee het kampeer-gedeelte echt kon beginnen. Nadat alle slaapplaatsen waren ingericht, stond er een zeskamp op het programma, gevolgd door een barbecue en natuurlijk werd er ook muziek gedraaid door de DJ van dienst.

  Het avondprogramma bestond uit een gezellige quiz, verzorgd door twee heuse quizmasters, die met originele vragen het enthousiasme van de kinderen tot grote hoogte lieten stijgen. Geheel in stijl werd de avond afgesloten met een sfeervol kampvuur en marshmallows.
  De volgende ochtend bleek de korte nachtrust er toch flink te hebben ingehakt bij de meeste deelnemers. Gelukkig deed een stevig ontbijt en de ontluikende zomerdag veel goeds en langzaam aan kwam het kamp weer tot leven.

  Tot besluit ging het hele gezelschap nog naar het zwembad voor een (hele) frisse duik, waarna het zomerkamp tot een einde kwam en de kinderen moe maar voldaan naar huis keerden.

  Een speciaal woord van dank gaat uit naar alle ouders die mee hebben geholpen om dit memorabele kamp mogelijk te maken. Zonder jullie was dit niet gelukt. Voor iedereen een hele fijne vakantie en graag tot volgend seizoen!

  Eastwood Tigers